2692401006 6944420875 Βασιλέως Κωνσταντίνου και Μεταξά gri.liberis@gmail.com
hero image
 

Αρίσταρχος
Ξενώνας Καλάβρυτα

 

Ο ξενώνας Αρίσταρχος βρίσκεται στα Καλάβρυτα και είναι ένα από τα καλύτερα καταλύματα για να απολαύσεις τις διακοπές σου.

Ξεκίνησε την λειτουργία του το 2010 και βρίσκεται μια ήσυχη περιοχή κοντά στο κέντρο χωρίς ωστόσο την τόση φασαρία που υπάρχει ειδικά τους πιο τουριστικούς μήνες.

Στα καλάβρυτα υπάρχουν πολλά αξιοθέατα για να επισκευτείς και ο ξενώνας είναι σε σημείο που θα εξυπηρετήσει στο να προλάβετε να δείτε όσα περισσότερα μπορείτε.

 

 

 

 

Διαθέτει 10 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια εκ των οποίων τα 9 έχουνε και τζάκι και προσφέρει ένα πλούσιο πρωινό μπουφέ στον κάθε επισκέπτη απο τις 8:30 έως και τις 10:30...

Από τα δωμάτια μας μπορείς να απολαύσεις θέα είτε προς το βουνό είτε προς το κέντρο της πόλης και διαχωρίζονται σε δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα.

Είναι ένας από τους καλύτερους ξενώνες για να επισκεφτείς όλη την περιοχή και τα αξιοθέατα των Καλαβρύτων τα οποία βρίσκονται όλα σε πολύ κοντινή απόσταση και ξεχωρίζει για το στυλ, την ποιότητα, την καθαριότητα, τις τιμές και την θέρμανση που διαθέτει και αυτό άλλωστε το αποδεικνύει και η βαθμολογία στην google από τους επισκέπτες που έχει φιλοξενήσει στον χώρο του.